miércoles, 25 de febrero de 2009

vámonos pal sur....

Bueno...una setmaneta de descans a la vista!!
Sóc l´Aruna, i aquest matí quan he entrat per la porta de casa i he sentit l´olor a menjar he dit...: "que bé s´està a caseta!", però la veritat és que no ens podem queixar, i que estem disfrutant d´Espanya i d´aquesta gira tan com podem!

Aquesta setmana la hem passat a Andalusia!!
Per fí!!
Tots en teníem moltes ganes, la veritat.
Vam començar per Almería, on vam actuar al Teatro Cervantes, un teatre preciós i força antic amb un munt de fotos i cartells vells mig estripats al darrera l´escenari. També hi havia un piano antic amb les tecles mig trencades, i unes llums de pared molt boniques; Allà els nens ens van tornar a ovacionar amb el "be,erre,a,uve,o...B R A V O, be erre a uve o, B R A V O !!"(que emocionant!) i un nen em va fer aguantar el riure en varies ocasions perquè rèia molt fort...i una mica més tard que la resta, amb lo qual quan tothom estava ja callat ell rèia de la broma anterior...i era boníssim!
D´aquesta ciutat vam veure poqueta cosa, però ens vam acostar fins al Cabo de Gata,que és preciós!

Després vam anar cap a Málaga...
Quin bon temps!!quina ciutat més alegre! i amb tanta vida!
Hi ha gent que ens havia dit que era maco, altres,que era lleig; a mi ,personalment, m´ha agradat molt. És una ciutat molt oberta al mar, amb racons bonics, i d´altres més normalets, però l´ambient és agradable, i el sol que ens ha fet allà....ens feia molta falta i l´hem agraït moltíssim!!
El divendres per la nit vam celebrar el Carnestoltes i vam fer unes tapetes (como no!!)...porra antequerana, calamares, pintarroja en adobo...mmmm!!
El dissabte vam dinar en un "chiringuito" davant del mar (previo vermutillo en la terracita!), i després vam anar a veure el teatre romà; I ens vam asseure a les grades intentant imaginar com devíen ser les tragèdies que es representaven allà, fa tants segles!

I l´ última paradeta ha sigut a Granada.
Que bonic Granada!
Jo me la imaginava més com Sevilla...més seca, més "playera"...
Però no té res a veure.
Hem passejat pel costat del riu, veient Sierra Nevada a pocs quilòmetres de nosaltres, parant per fer un tè en una teteria àrab (on ens van disfressar amb barrets i vestits típics) , i caminant pels carrers amb casetes blanques i bodegues amb cartells de "tapas gratis" a fora.
Aviam...no puc passar aquest tema així de ràpid: Les Tapes !!
Senyors....sort que no vivim a Granada perquè éns posaríem com ceporros.
Amb una canyeta et posaven un entrepà i unes patates!!!
No m´estranya que diguin que som uns rancis aquí a Catalunya!!!...però si el dia que et posen quatre olivetes fas una festa!!!

L´últim bolo va ser una mica accidentat ja que l´Aida es va torçar el peu a mig passe (però va seguir com una campiona eh!), i la tornada una mica ...llarga.oi? Sort que tenim una bona conductora que també va aguantar els casi 900 km amb ànim i alegria!

Tot i així...Viva Andalusia!!... i olé!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajajaja hauries d'escriure mes sovint Aruna, se't dóna molt be.
Molts petons i records a la family.

Meme

Unknown dijo...

Que pasa guapa!!!! La Noa esta preciosa, a ver si nos vemos. Dile a Laia que la tengo que llamar y que sorry por lo perro que soy....Muac....