miércoles, 18 de marzo de 2009

Primera setmana de març...

Hola un altre cop…. Després de una setmaneta sense internet…. Us podem explicar que quan vam tornar a Andalusia va ser molt diferent del que havíem deixat la setmana anterior, ja que el bon temps que havíem tingut es va convertir en pluja i vent. El primer dia a Jaen vam visitar el Castell (Bon dia vam triar per visitar-lo ja que casi marxem tots volant per culpa del vent i la forta pluja que feia) finalment vam decidir que el veuríem quan tornéssim d’aquí dues setmanes.




Fent ruta cap a Granada no va deixar de sorpendre’ns el mal temps, però això no va fer que no sortíssim de casa a fer las tapitas que tant ens agraden. Per sopar vam anar a “La taberna” al barrio de la Chana; on podies triar la tapa que volies…. Impressionant!!!!.El dia següent despres del bolo vam anar a veure l’Alhambra… amb un fred que donava més ganes d’anar al cine que no de passejar per aquells jardins tan preciosos, però tot i això vam disfrutar molt d’aquella visita. I després de l’Alhambra rumb cap a Córdoba, una ciutat preciosa, on per sort ens ha fet més bon temps i on hem pogut visitar la Mezquita. Privilegiats de nosaltres que la teníem davant de casa!!! Era impresionant veure la diferencia d’estils que estan tant ben “barrejats” ; més tard l’Alcázar. El Roger també va voler anar a mirar el museu de tortures… no ens va explicar massa què hi va veure … però va sortir bastant esgarrifat.

fotografies del bolo a Jerez






I un altre cop a la furgoneta, cap a Jerez on hem anat a visitar l’Alcázar i hem vist on hi ha un periscopi gegant des del que es veu tot Jerez,( es preciós veure la ciutat).
I abans de marxar las bodegues Gonzalez- Byass (conegudes com las del Tio Pepe).
I des de Sevilla, es despedeix l’Aidaa!

L´Andrea, que ens va visitar amb la Memé, fent de Rey de los Ratones.

1 comentario:

laionix dijo...

Quin rey de los ratones puntual més guapo!!!!!
Records a la família de Jerez des de Barcelona.
Veig que per variar, us esteu posant les botes per allà on passeu. Ben fet. I quina enveja per Cádiz... que maco, que guay, que bo!!! Jo també vull tornar-hi!!! Molts petons i que seguiu triunfant per allà on aneu. Per Barna se us enyora. Records a "les nenes" jejejeej. MUAS.
LAIA