lunes, 23 de marzo de 2009

Adiós con el corazón...

Ja ens hem despedit d´Andalusia.

Divendres vam actuar a Sanlúcar de Barrameda. El bolo era en una escola i vam estar una estoneta esperant a que ens ensenyéssin on estàven les conexión del tema el.lèctric, i a que ens diguéssin si havíem de montar, o no….però la mateixa calma que tenen per una cosa la tenen per tot…així que ens van dir que si començàvem una mica més tard…ningún problema! És més, a 10 minuts de l´hora prevista , el senyor encarregat del teatre ens va convidar a pujar a la cafetería a esmorzar...i no ens van deixar ni pagar!!

El senyor encarregat en qüestió era Rafael Pablos.

Aquest bon home ens va ajudar a carregar i descarregar i a recollir; ens va pagar l´esmorzar i a sobre, un cop acabat el bolo, ens va dir “ahora vamo a haser una cañita..no?” (o algo així ) i ens va portar a la taberna Cuatro caminos a fer una canyes. I un pernilet. I unes gambetes. I uns boquerons!!! I va pagar ell! Un home bò bò eh! Ademés ens va explicar que feia 30 anys que treballava de professor I de bibliotecari, I que li agradava molt el teatre I que promovia tots els projectes cultural que podia; També ens va dir que sempre estaba buscant fons per portar-los a terme, i quan el vèien arribar ja dèien “Ui…ya viene don Rafel Pablo”
De tant en tant et trobes bona gent com aquesta ; I és agradable .
El cap de setmana l´hem passat a Puerto de Sta María i ens va visitar la Lupe (amiga de la Laura). Vam disfrutar del bon temps fent tapetes, anant amb el vaporcito de Puerto a Cádiz, passejant per la platja (menjant una miqueta de sorra perquè feia un vent brutal, tot s´ha de dir!) I també vam disfrutar de la nit anant a un irish a fer una guiness (que el Rootxi ja tenia mono).I les nenes van descubrir el Bacardi Breezer.(ei….és que us ensenyo lo milloret eh!)
Avui és dilluns un altre cop i hem actuat a Badajoz, al Teatro López de Ayala. Era un teatre molt gran i molt bonic.Bastant modern, almenys de l´interior, i on han actuat (al mateix terra on hem actuat nosaltres!!!) artistes com Els Joglars, Pablo Milanés o Cristina Hoyos. Eh quina categoría tu!!!! Els passes (avui n´hem fet 3!) han anat molt bé; Cal mencionar la professora aplicada que feia tots els gestos que manava la cançó; l´Aida, que ha decidit que avui la Mare fós una mica més atrevida i ensenyés las enaguas ; la Clara donant voltes sola al Tiet Drosselmeyer com una boja…en fí, aquestes petites coses que fan que cada bolo sigui diferent i especial.


Aruna Ruiz .TV Extremadura.Cáceres.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L'Andrea encara canta la canço del rey de los ratones...
Aqui a Jerez encara fa una ventolera ("un Levante", com diuen aqui), de nasos, pero al menys fa sol.
Espero que tingueu molta sort en el que us queda de gira.

Petons!!!

laionix dijo...

ei ei ei !!! això és fer trampes!!! quan us vaig venir a veure jo ningú ensenyava les"enaguas" eh !!!! jajajajaj. Crec que quan torneu a Barna haurieu de fer un passe especial per familiars i amics, HO DIC EN SÈRIO. MUASsssssssssss

Unknown dijo...

Me apunto al pase especial de "amigos/familiares" (buena idea Laia yo también quiero verles las "enaguas") ja ja ja .... Un beso guapa... Pasaos por el blog que la cosa va de pop español....y dejadme comments please ... Muac ... Besitos besitos chau chau