sábado, 8 de noviembre de 2008
















8 de novembre, Destinació A Coruña

9 del matí, el despertador biológico del equipo A ha sonat. Jeje i com no, el sujeto “L” no podia obrir els ulls... però ha tingut un despertar molt bonic quan les seves estimades amigues s’han tirat damunt d’ella a donar-li besitos...ooohhh que bonico!
Hem fet les maletes, hem anat a buscar a la “juani” ( la furgo) i uffffffffffff, que bé quan hem vist que estava sana y salva! Oeoeoeoeoeoeo. Vamos que nos vamos! Destinació : A CORUÑA!
3 hores i mitja i ja estàvem allà. Ha estat un camí verd i molt molt preciós... ple de cançons i alegria! La decepció ens l’hem endut quan hem arribat a l’hotel i estava a les afores de la ciutat , junt a un polígon. Hem dinat arròs a la cubana i poca cosa más... perquè estàvem desganades. La sorpresa ha estat nostra quan hem entrat a l’habitació i era un supermega apartament i teniem accés gratuït a jacuzzi, sauna, gimnàs, wifi ... “ nos ha salido la alegria por las orejas”. Passats 5 minuts , ja estàvem amb els nostres biquinis improvisats ( sostens i calçes pero con glamour eh) a la sala vip .jojojoj.
Ens hem arreglat i hem marxat a la Coruña a sopar i a fer una volteta. Quina ventada!!!!!!! I quin embolic de carrers... el pobre GPS ( la mari) cada cop està més tarada... Des de que li vam canviar l’accent i ara és chirikagui... que la pobre no da ni una...
La tapa del dia ha estat “Roxa” una carneta amb all i julivert ... i las salxipapas... (como veis, nos seguimos cuidando..)
La frase cèlebre del dia: “ Jo em passaria així tota la vida, viatjant i fent lo mec” by Laura.
I ara... pues no sé... ja us explicarem!

Bona nit i zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz










No hay comentarios: