martes, 11 de noviembre de 2008
















Dimarts 11 de novembre, de Santiago a Vigo!

Ei! Ja fa dos dies que no actualitzem... intentarem ser el més ràpides possibles per explicar una mica el que ens ha passat.
Diumenge van arribar el Roger i l’Aruna de Barcelona, i mentrestant ells estaven de camí, nosaltres vam aprofitar per fer una sessió de fotos a l’Aida i com no, per acabar de acomidar-nos del nostre estimat jacuzzi!!! Jejeje Li vam donar el regalet de cumple a l’Aruna i vam anar a sopar tots junts per acabar de celebrar...
Aquí us deixem un link per veure el reportatge de l’Aida, que guapaaaaaaaaaa! Preciosaaaaaaa!

www.flickr.com/photos/albahasgone


Ahir vam actuar 3 cops a Culleredo ( la Corunya)... cal remarcar que Daniel Mariposón ( Laureta) va caure dos cops a l’escenari... no tenim paraules per descriure la caiguda més impressionant que haviem vist fins ara! Jajajaja creiem que va durar 2 minuts!
Vam acabar molt tard y ràpid ja estàvem de camí cap a Santiago... allà ens vam quedar dormides quasi sense adonar-nos!!

Avui ha estat un dia genial! Hem actuat a un teatre preciós i hem fet dos bolos fantàstics... no tenim ni paraules per descriure-ho! Jeje
Hem dinat mooooooooooolt bé! A Casa Paco... Deu meu! Que chipirones!! Jeje Allà mateix un noi ens ha regalat uns nassos de pallasso de color verd i ha dintre hi havia una noteta que deia així: ja ha arribat el bon rotllo en forma de nas de color verd! Comparteix-lo, gaudeix-lo i guarda-ho pel que pugui passar! Ens ha encantat i l’hem portat tot el dia!
Hem passejat pels carrers de Santiago i hem visitat la catedral! Que maca... Pels carrers hem trobat gent mooolt interessant.. fins i tot un home que ha viatjat per tot el món amb bicicleta i una guitarra al coll, durant quatre anys... què us sembla?

Desprès de 1 horeta, ja estàvem a Vigo... hem sopat pulpito gallego , pimientos del padrón ( unos pican y otros non) hahaha y otras tapitas...

En fi, com veieu la nostra rutina gastronómica continua igual de bé! Vigo ens agrada molt... ja veurem que tal van les actuacions demà!!

Bona nit a tothom!

zzzzzz

No hay comentarios: