jueves, 6 de noviembre de 2008

Dimecres 5 novembre: GIJÓN





















Bé, avui ha estat un dia més relaxat!
No hem tingut bolo i hem aprofitat per visitar una miqueta la ciutat, estirar les cames i fer fotos jeje. Però clar, no podia ser tot tan bonic... així que hem acabat muntant l’escenari de demà a l’escola on actuem.

Al matí l’Alba i l’Aida s’han despertat molt aviat i han marxat a esmorzar i fer voltes, mentrestant l’Aruna, el Roger i la Laura descansaven una miqueta més a l’hotel... desprès de la mig ressaca del dia anterior. Finalment ens hem trobat tots al port i hem anat a fer una volteta per llocs maquíssims. Hem visitat una pedra... que diuen que és de Chillida i és el símbol de la ciutat... era pedra, però molt gran i impactant... Ens encanta Gijón...
Hem dinat més que bé ... sopeta de marisc i una carn amb salseta bonisisisisisima... bueno, alguns han demanat peix...també bonisisisisism! Com veieu, ens estem cuidant molt i molt bé, mamas i papas, no patiu... vuestras hijas no pasan hambre... eso nunca! Esto es como estar en casa tito rober!

A la tarda hem anat a buscar la furgo al descampat, la veritat es que hem patit fins que no hem vist a la juani sana y salva!
Hem fet algunes compres super necessaries... i desprès hem anat a muntar a l’escola. Estem molt aprop de l’hotel , així que demà no caldrà aixecar-se tant d’hora.

L’Aruna i el Roger, han marxat un altre cop de tapeo... que les encanta! Y a beberse una sidrita ... Les tres maries, han decidit menjar alguna coseta més lleugera a un bar proper... i anar a dormir aviadet per demà estar descansades! Així que... fins aquí arriba el nostre dia... Demà sabrem que ha passat amb l’Aruna i el Roger.
Bona nit a tothom...


zzz










PD: i ara ens acabem de donar que s'han borrat 60 fotos de l'ordinador, i ens fa molta ràbia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





No hay comentarios: