martes, 25 de noviembre de 2008

Visita Cultural







Hola,
Seguint amb l'esperit bicèfal* del blog, l'Aru i jo (Rootx), ens disposem a explicar el nostre primer contacte amb els museus de Madrid.
Avui hem anat a El Prado.
(Crec que les nenes també hi volien anar, pero no ens hem trobat)
Ha sigut la primera visita de vàries. Ens ho hem de repartir en diferents dies perque si hi vas de 6 a 8 de la tarda... entres gratis!!! Guachi no?
Així que ens hi hem acostat i en un parell d'hores ens hem polit la planta baixa, on hi ha una exposició temporal d'escultura helènica i romana i les obres permanents de pintors com Goya, Tintoretto, Durero, El Bosco, Rafael, etc.
Hi ha obres brutals, d'aquestes que sempre has vist als llibres però que no tens ni idea d'on paren, i que quan les veus físicament, quan les tens davant, les disfrutes moltíssim.
Al començament en teniu algunes per a que les disfruteu; La 1ª és "El Lavatorio" de Tintoretto; La 2ª és "Saturno Devorando a su Hijo" de la col·lecció de "Las Pinturas Negras" de Goya; I la 3ª és "El Jardín de las Delicias" de El Bosco.
I aquí ens despedim fins a la pròxima dosi d'art.
Fins ara.




*Dient això no vull dir que el grup estigui dividit ni res d'això, només que com que vivim en apartaments diferents també diposem de temps lliures separats, i així es deixa notar en les diferents entrades del Blog.

Somos un equipo unido i tan feliz como siempre!!

No hay comentarios: