martes, 4 de noviembre de 2008

Dimarts 4 novembre: DESTINACIÓ: GIJÓN
















Ens llevem a les 7 en punt i mitja hora després ja anem de camí a l’escola San Agustín. El director ens comenta que és una escola de 4 línies... hem al·lucinat!
El bolo ha anat una mica churro-patatero... ja que els micros ens han jugat una mala passada... El de la Laura no ha funcionat i hem hagut de cantar la resta les seves cançons... El micro de l'Alba... l'haurieu d'haver vist!!! Hem pogut solucionar el problema ficant-lo dins d'un paquet de tabaco. Imagineu-vos que haguès passat si cau enmig de l'escenari...! els nens i nenes haguessin pensat que Clara le da al TABACO. Els nens i nenes han participat molt EFUSIVAMENT, fent que en alguns moments fos una mica difícil reconduir la situació... Per la resta bé... energia, bons canvis, resolució de problemes i personatges.
Un cop hem acabat, hem dinat, ens hem acomiadat del Dani i de camí a Gijón. Només hem trigat 3 hores i ha estat un camí amè... Fins i tot hem pogut veure els primers rajos de sol!!!! L'Alba s'ha emocionat i fins i tot s'ha posat les ulleres de sol. Hem posat un cd de hits que ens ha animat la conducció i en un tres i no res hem arribat a l’hotel... si si... com ho sentiu, que avui estem a un hotel! I ens quedarem aquí fins dissabte... visca! I a més a més, té wifi... i estem molt contentes.
I alhora cansades i ja volem anar a dormir... Ens ha costat gairebé 1 hora trobar aparcament... i no podem més!!!

Tot plegat, ha estat un dia una mica estressant però a partir de mitja tarda s'ha anat suavitzant. L'Aru, el Roger i la Laura han marxat a sopar tapeo (que els encanta que ho sabem nosaltres) i s'han posat les botes amb xorisso, fabada, potarro, escopinyes, formatges, SIDRA, etc... i donem fe que han arribat una mica tocadets...

L'Aida i l'Alba guardem confidencialitat sobre la resta... si senyors, som bones companyes.

A DORMIR!


zzz

No hay comentarios: